Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Koukáte v létě po receptech, které vás osvěží? Vyzkoušejte letní špízy z červeného a žlutého melounu se sýrem Feta.
TIP 2: Po grilování se nemusíte vždy cítit těžce. Připravte si salát s grilovaným hovězím masem, hruškami a vlašskými ořechy, na kterém si pochutnáte, aniž byste ztratili veškerou energii.
Krůtí maso omyjte, osušte, očistěte a nakrájejte na menší kousky. Ty vložte do mixéru a rozmixujte. Pokud nemáte mixér, můžete použít mlýnek na maso.
Maso osolte, opepřete, vytvarujte do burgerů a grilujte z obou stran dozlatova.
Housky rozpulte a spodní housku potřete majonézou. Položte na ní list ledového salátu, grilované maso, plátek rajčete a tenké kolečko červené cibule.
Nakonec přidejte vrchní housku, kterou předtím můžete z vnitřní strany potřít kečupem.
Věděli jste, že...?
Krůtí burger můžete připravovat i v různých obměnách. Za vyzkoušení určitě stojí zkaramelizovaná cibulka nebo čedar. A pokud jste milovníkem dipů, zkuste si připravit dip z nivy a česneku, který dodá burgeru správný šmrnc.
Grilovaný burger můžete vyzkoušet i z hovězího masa nebo smíchat hovězí s krůtím. Výsledná chuť bude zase o trochu jiná.