Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Kukuřici můžete grilovat i s listy. Je pak menší pravděpodobnost, že se připálí.
V misce si smícháme majonézu se lžičkou kajenského pepře, přidáme sůl, pepř, olivový olej a limetkovou šťávu. Vše promícháme a hotovou majonézu dáme do chladu.
Dále si najemno nastrouháme parmezán a fetu. Oba druhy sýrů smícháme a rozprostřeme na servírovacím prkénku.
Kukuřice propíchneme špejlí a dáme na gril. Často je kontrolujeme, aby se nám nepřipálily.
Dozlatova grilované kukuřice si obalíme v majonézové lázni a poté vyválíme ve směsi sýrů. Posypeme špetkou kajenského pepře a můžeme podávat.