Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Lilky nakrájejte na 1 cm široká kolečka, posypte solí a 30 min nechte "vyplakat". Pak lilky opláchněte vodou a pořádně vymačkejte přebytečnou vodu.
Lilky poté potřete olejem, vetřete do nich mleté chilli, koriandr, sůl a grilujte 10 - 12 minut.
V misce smíchejte mátu, papričky, limetkovou šťávu, ocet, 3 lžíce oleje a sůl.
Vzniklou zálivkou zalijte rajčátka nakrájená na půlky.
Mléko smíchejte s jogurtem a dle preferencí ochuťte.
Pita chleba potřete jogurtovým dresinkem, na něj položte grilované lilky a poté i zeleninovou směs se zálivkou.