Jemné rybí masíčko si perfektně rozumí i s grilem. Tak krájejte, napichujte, kořeňte a opékejte. Nechte se zlákat!
600 g filetu z lososa
2 lžíce olivového oleje
šťáva z jednoho citronu
sůl
pepř
200 g bílého jogurtu
200 g zakysané smetany
2 lžíce nasekaného kopru
1 stroužek utřeného česneku
1 lžíce citronové šťávy
sůl
TIP: Máte rádi poněkud ostřejší chutě? Přidejte si k masu pár lžic pepře ve slaném nálevu!
Filety lososa pokrájíme podélně na širší proužky a po délce je napíchneme na špejli. Maso potřeme olivovým olejem, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Lososa zvolna opečeme na grilu z obou stran.
Připravíme si dip. Smícháme bílý jogurt se zakysanou smetanou, koprem, česnekem a citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.
Lososa na špejli servírujeme společně s dipem.
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.