Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Z toastového chleba odřízněte kůrky a měkkou část nakrájejte na kostičky.
Dejte je do misky, smíchejte s bylinkami, solí a pepřem.
Přidejte propasírovaný česnek, šťávu a kůru z citronu, nastrouhané pecorino, olivový olej a smetanu.
Mořské vlky očistěte. Shora na kůži je nakrojte, osolte, opepřete a zakapejte troškou olivového oleje.
Vlky grilujte z obou stran dozlatova: z jedné strany 10 minut, z druhé asi 5 minut.
Ryby poté pomažte těstem z toastového chleba a grilujte ještě dalších 5 minut.