Recepty Hlavní jídla Grilovaný okoun s pečenými bramborami
Ingredience
1 kg nových brambor
4 filety okouna
1 citron
sůl
pepř
olej
Popis

TIP: Grilovaného okouna podáváme s dušenou zeleninou.

Postup přípravy
1
Okouna očistíme a filety nakrájíme na menší kousky. Všechny je osolíme a podle chuti opepříme.
2
Než začneme okouna grilovat, pokapeme ho olivovým olejem a citronovou šťávou. Rybu necháme odležet.
3
Brambory pečlivě očistíme a nakrájíme na měsíčky. Podle chuti je osolíme. Brambory dáme péct do předehřáté trouby na 190 °C. Pečeme dozlatova.
4
Kousky okouna grilujeme ze všech stran asi 5 až 10 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 22. 5. od 8:00 do 28. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4