Recepty Hlavní jídla Grilovaný okoun s pečenými bramborami

Ingredience

1 kg nových brambor

4 filety okouna

1 citron

sůl

pepř

olej

Popis

TIP: Grilovaného okouna podáváme s dušenou zeleninou.

Postup přípravy

1

Okouna očistíme a filety nakrájíme na menší kousky. Všechny je osolíme a podle chuti opepříme.

2

Než začneme okouna grilovat, pokapeme ho olivovým olejem a citronovou šťávou. Rybu necháme odležet.

3

Brambory pečlivě očistíme a nakrájíme na měsíčky. Podle chuti je osolíme. Brambory dáme péct do předehřáté trouby na 190 °C. Pečeme dozlatova.

4

Kousky okouna grilujeme ze všech stran asi 5 až 10 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 14. 8. od 8:00 do 20. 8. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/25_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4