Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaný pstruh na bylinkách

Ingredience

4 pstruhy

1 lžička rozmarýnu

1 lžička tymiánu

8 lžic olivového oleje

2 stroužky česneku

1 citron

mořská sůl

Postup přípravy

1

Ryby opláchneme vodou, očistíme a osušíme. Posolíme je mořskou solí.

2

Do misky si připravíme olivový olej a smícháme ho s rozmarýnem, tymiánem, vymačkanou šťávou z jednoho citronu a lisovaným česnekem.

3

Ryby důkladně potřeme i vevnitř, aby mělo maso dobrou bylinkovou chuť.

4

Pstruhy grilujeme 8 až 10 minut z každé strany, záleží na velikosti ryb.

5

Hotové ryby podáváme se zeleninovou oblohou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 9. 10. od 8:00 do 15. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/33_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4