Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaný pstruh na bylinkách

Ingredience

2 pstruzi
1 dcl olivového oleje
1 stroužek česneku
1 citron
50 g másla
šalvěj
petrželka
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Ryby podávejte s dipem z kopru a hustého bílého jogurtu.

Postup přípravy

1

Pstruhy očistíme, omyjeme a odložíme do lednice.

2

Bylinky posekáme a smícháme s utřeným stroužkem česneku, citronovou šťávou, olivovým olejem, solí a pepřem. Vzniklou marinádou důkladně potřeme ryby vně i uvnitř a necháme 60 minut marinovat.

3

Ryby dáme na rozpálený gril a potíráme průběžně marinádou. Grilujeme 10 minut z každé strany. Nakonec na každého pstruha dáme rozpustit trochu másla.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech od 25. 11. od 8:00 do 1. 12. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2020/39_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8