Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Do zálivky můžete přidat lžíci bílého vína, které ji příjemně okyselí.
Nejprve dáme vařit brambory, které neloupeme, jen je pečlivě omyjeme. Mezitím si připravíme cuketu, odřízneme oba konce a rozkrojíme napůl. Pomocí škrabky uděláme cuketové plátky. Stejně budeme postupovat i u ředkve a tykve. Vše smícháme v misce.
Poté si nasekáme hladkolistou petrželku a přidáme k naloupané zelenině.
Na zálivku si nakrájíme chilli papričku a dáme do nové misky. Přilijeme olej, osolíme a opepříme. Přidáme nastrouhanou kůru z citronu a citronovou šťávu. Vše promícháme a přilijeme k zelenině.
Jakmile budeme mít vše hotové, můžeme se pustit do přípravy pstruhů.
Pstruhy posolíme zvenku i zevnitř a napepříme. Boky pstruhů nařízneme a přidáme česnek a na plátky nakrájený citron. Dále je vyložíme směsí tymiánu, šalvěje, bazalky a kopru. Aby nám ingredience ze pstruhů nevypadly, svážeme je provázkem.
Takto přpravené pstruhy položíme na gril, na nepřímý oheň, aby se nám nespálili.
Mezitím si nakrájíme uvařené brambory a přimícháme do cuketového salátu.
Pstruhy grilujeme, dokud nebudou mít hnědozlatou barvu, přibližně 20 minut. Servírujeme s cuketovým salátem.