Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaný pstruh s gremolatou

Ingredience

4 pstruzi
4 citrony (kůra a šťáva z 1 citronu)
sůl
mletý černý pepř
4 stroužky česneku
1 hrst petrželky
olivový olej

Postup přípravy

1

Pstruhy zevnitř nasolíme a opepříme.

2

Do každého pstruha vložíme plátky citronu.

3

Grilujeme v kleštích na ryby nebo vcelku v alobalu. Během grilování potíráme olivovým olejem.

4

Gremolata je nadrobno nakrájený česnek, petrželka, citrónová kůra a olivový olej.

5

Tuto směs přidáme na talíři na rybu, krásné bude kontrastovat s jeho rybí chutí a vykouzlí vám na stole středomořský nádech.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3