Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaný pstruh s gremolatou

Ingredience

4 pstruzi

4 citrony

sůl

pepř

4 stroužky česneku

hrst petrželky

kůra a šťáva z 1 citronu

olivový olej

Postup přípravy

1

Pstruhy zevnitř nasolíme a opepříme.

2

Do každého pstruha vložíme plátky citronu.

3

Grilujeme v kleštích na ryby nebo vcelku v alobalu. Během grilování potíráme olivovým olejem.

4

Gremolata je nadrobno nakrájený česnek, petrželka, citrónová kůra a olivový olej.

5

Tuto směs přidáme na talíři na rybu, krásné bude kontrastovat s jeho rybí chutí a vykouzlí vám na stole středomořský nádech.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4