Recepty Hlavní jídla S masem Grilovaný rib eye steak s cuketou a bylinkovým máslíčkem

Ingredience

vysoký roštěnec (hovězí steak rib eye)
cuketa
bylinkové máslo
olivový olej
hrubá sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Steak důkladně opepříme a pokapeme olivovým olejem. Grilujeme z každé strany asi 4 minuty.

2

Cuketu nakrájíme na plátky, pokapeme olivovým olejem a přidáme na gril.

3

Jakmile je maso hotové, poklademe jej hrubozrnnou solí a necháme 5 minut odpočinout. Poté sůl oklepeme.

4

Na maso položíme plátek bylinkového másla, servírujeme s grilovanou cuketou. Na konec přidáme ještě pár kapek olivového oleje.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3