Recepty Předkrmy Teplé Grilovaný steak z roštěnce s fíkovým chutney na opečené bagetce

Ingredience

1 plátek vysokého roštěnce
fíkové chutney
1 ciabatta (větší)
parmazán (několik hoblinek)
2 snítky tymiánu
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Podávejte ihned jako předkrm nebo malou chuťovku!

Postup přípravy

1

Steak opepříme, ogrilujeme z každé strany 3 minuty a necháme odpočinout v alobalu.

2

Mezitím si připravíme bagetku (nejlépe ciabattu). Silnější plátky pokapeme olivovým olejem a z každé strany ogrilujeme.

3

Hotový steak nakrájíme na proužky.

4

Bagetky pomažeme fíkovým chutney, přidáme maso, dochutíme parmazánem, solí, olivovým olejem a tymiánem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3