Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cena je orientační a závisí na aktuální nabídce.
Omyjeme brambory, nakrájíme je na kostky a vaříme při nízké teplotě asi 20 minut.
Po uvaření je smícháme s nakrájenou čerstvou petrželkou a necháme stát stranou.
Nahřejeme pánev, přidáme kapku olivového oleje a osmažíme sýr z obou stran. Okořeníme ho solí a černým pepřem.
Nakrájíme jablko nebo hrušku na tenké plátky a ogrilujeme je na másle z obou stran. Poté co je necháme odstát, je pokapeme medem.
Smícháme bílý jogurt s prolisovaným stroužkem česneku a špetkou soli.
Podáváme grilovaný sýr s vařeným bramborem, karamelizovaným jablkem či hruškou a česnekovojogurtovým dresinkem.