Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejdriv si pripravime marinadu na nalozeni tunaka. Do směsi bazalky, česnku, citrónové šťávy, vinného octa, oleje, soli a pepře vložíme tuňáka, necháme několik hodin marinovat, průběžně otáčíme.
Poté tuňáka vložíme na rozpálený gril. Doba grilování by neměla přesáhnout 4 minuty. Střed tuňáka by měl zůstat červený, ale není to pravidlem. Záleží na chuti.
Jako příloha se výborně hodí opékané brambory. Ty pečlivě omyjeme, rozkrojíme napůl, osolíme, potřeme olejem a dáme do trouby na alespoň 30 minut.
Na dresing je nejlepší bílý jogurt, do kterého zamícháme rozstrouhaný česnek a sůl