Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Smícháme všechny suroviny na marinádu.
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky, cibule na silnější měsíčky, sýr na kostky. Všechny pokrájené ingredience vložíme do mísy a zalijeme 2/3 připravené marinády.
Jednotlivé kousky zeleniny, sýru a cibule napichujeme na špejle, které jsme si na chvilku namočili do studené vody, až vytvoříme dlouhý špíz.
Grilujeme na rozpáleném grilu zhruba 20 - 30 minut za občasného potírání zbylou marinádou.
Podáváme s pita chlebem, který si chvilku nahřejeme nad grilem a oblíbenou grilovací omáčku Samba!