Recepty Předkrmy Studené Grilujeme chutně: lehký jogurtový dip s čerstvou zeleninou

Ingredience

Dip
čerstvý koriandr
čerstvá pažitka
čerstvá bazalka
150 g čerstvého sýra
1 kelímek bílého jogurtu
sůl
mletý barevný pepř
Zelenina
1 okurka
1 řapíkatý celer
rajče
4 ředkvičky
2 mrkve
4 listy římského salátu

Postup přípravy

1

Připravíme si bazalku, pažitku a koriandr a nakrájíme ji na jemno. Sýr smícháme s bílým jogurtem. Přidáme nakrájené bylinky a směs ještě ochutíme solí a pepřem.

2

Jogurtovo-bylinkový dip připravíme do menší mističky. Zeleninu očistíme. Celer, oloupanou mrkev a okurek nakrájíme na hranolky. Ředkvičky nakrájíme na kolečka. Vše nachystáme na talíř.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3