Recepty Hlavní jídla Guláš Jaroslava Haška

Ingredience

200 g vepřové plece
400 g hovězí plece
50 g vepřového sádla
150 g cibule
100 g chleba
50 g rajčatového protlaku
50 g křenu (strouhaného)
100 g čerstvé červené papriky (kapie)
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Na sádle osmahněte cibuli, přidejte k ní na kostky nakrájené maso, osolte, okořeňte a duste doměkka. Když je maso trochu měkčí, přidejte k němu natrhaný chléb a vše provařte.

2

Do hotového guláše přidejte na plátky nakrájenou kapii a posypejte nastrouhaným křenem. Podávejte s houskovými nebo špekovými knedlíky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3