Recepty Hlavní jídla Guláš Jaroslava Haška

Ingredience

200 gramů vepřové plece

400 gramů hovězí (plece)

50 gramů sádla

150 gramů cibule

100 gramů chleba

50 gramů rajčatový protlak

50 gramů křen (strouhaný)

100 gramů červené papriky (kapie)

mletý pepř

sůl

Postup přípravy

1

Na sádle osmahněte cibuli, přidejte k ní na kostky nakrájené maso, osolte, okořeňte a duste doměkka. Když je maso trochu měkčí, přidejte k němu natrhaný chléb a vše provařte.

2

Do hotového guláše přidejte na plátky nakrájenou kapii a posypejte nastrouhaným křenem. Podávejte s houskovými nebo špekovými knedlíky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4