Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso očistíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Na rozpáleném oleji smažíme cibuli dozlatova.
Jakmile má cibule pěknou barvu, přidáme maso a osmažíme. Ochutíme ho kmínem a vše zasypeme červenou paprikou, sladkou i pálivou.
Maso jen lehce orestujeme, a hned ho podlijeme vývarem. Maso vaříme do měkka, asi hodinu. Polévku ochutíme solí a majoránkou.
Ve druhém hrnci si připravíme jíšku. Máslo rozpustíme, zaprášíme moukou a zamícháme. Jíšku jen lehce opražíme, aby nebyla hořká.
Jíšku velmi opatrně vmícháme do polévky a mícháme, aby se rozpustila a dobře spojila. Polévku vaříme do zhoustnutí. Přidáme lisovaný česnek, podle chuti ještě osolíme a opepříme.
Hotovou polévku podáváme s chlebem, ozdobíme nakrájenou bílou paprikou a chilli papričkou.