Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Přidejte dipy dle chuti! Třeba pikantní nebo hořčičný.
Mleté maso ochutíme solí, pepřem, přidáme prolisovaný česnek a lžíci hořčice. Vše promícháme a necháme chvíli uležet.
Rajče, cibuli a okurky nakrájíme na plátky. Listy salátu opláchneme a necháme okapat.
Z masa vytvoříme 4 silnější placky. Maso grilujeme na grilu nebo na rozpálené pánvi z obou stran.
Housky na hamburger rozpůlíme, půl minuty opečeme na grilu či v troubě.
Na spodní část přidáme kečup, hořčici, půlku salátového listu a hotové maso. Na maso položíme plátek goudy, kolečka cibule, plátky rajčat a okurky a opět salát. Nakonec přidáme druhou část housky a můžeme podávat.