Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejdřív uděláme kvásek, droždí rozdrobíme do mísy a přidáme sůl, cukr, trochu mouky a vody, necháme vzejít kvásek asi 15 minut. Do kvásku přidáme všechny ingredience a vymícháme do hladkého těsta, vytvarujeme bochník a necháme hodinu kynout na teplém místě pod vlhkou utěrkou. Po hodině kynutí těsto propracujeme rukou a vymačkáme vzduch, těsto rozkrájíme na 6-8 stejných dílů a vytvarujeme bochánky které hned rozválíme aby měli cca 12 cm v průměru a 1,5 cm na výšku, necháme 15 minut odležet, Do plechu dáme pečící papír, na něj opatrně položíme bochánky které potřeme žloutkam smíchaným se lžičkou vody a posypeme sezamem. Pečeme v rozehřáté troubě na 200 stupňů 18 minut.
Do masa přidáme všechny ingredience kromě másla a důkladně promícháme, necháme aspoň hodinu odležet v lednici. Poté z masa tvoříme bochánky do kterých zasunem kousek másla a vytvarujem aby měli na výšku alespoň 1.5 cm, uprostřed vytvoříme malý důlek a ihned grilujeme. Náplň do burgrů: slanina, čedar, červená cibule, sterilovaná okurka, rajče, ledový salát, hořčice a kečup. Slaninu dáme grilovat spolu s masem, když je opečená do křupava položíme ji na maso, přikryjeme plátkem čedaru a necháme ho rozpustit.
Nakonec žemli rozřízneme necháme ji chvíli opéct na grilu, na spodní stranu namažeme hořčici, dáme plátky okurky, nahoru najemno krájený ledový salát na který položíme maso se slaniou a čedarem poklademe na kolečka krájenou červenou cibulkou a plátky rajčat, na horní stranu žemle natřeme kečup, přiklopíme a je hotovo.