Recepty Předkrmy Teplé Hermelín s tymiánem a chilli grilovaný v měšci z alobalu

Ingredience

1 hermelín (vyzrálý)
1 snítek tymiánu
1 chilli paprička
4 plátky toustového chleba
olivový olej

Popis

TIP: Použijte jakékoliv oblíbené bylinky! Skvělý je také rozmarýn, šalvěj nebo oregano.

Postup přípravy

1

Tymián otrháme a nasekáme na jemno. Chilli papričku nakrájíme na tenké proužky a promícháme s tymiánem.

2

Z alobalu si vytvoříme měšec, do kterého dáme olivový olej, nasekaný tymián s papričkou, hermelín a opět olej s bylinkami a chilli.

3

Měšec uzavřeme a grilujeme asi 8 minut nejlépe v zavřeném grilu.

4

Toustový chléb zbavíme tvrdých kůrek, naolejujeme a opečeme na grilu z obou stran. Pozor, pečivo se rádo připaluje, stačí pár sekund a je hotovo.

5

Hermelín servírujeme v otevřeném měšci s opečeným toustovým chlebem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3