Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Použijte jakékoliv oblíbené bylinky! Skvělý je také rozmarýn, šalvěj nebo oregano.
Tymián otrháme a nasekáme na jemno. Chilli papričku nakrájíme na tenké proužky a promícháme s tymiánem.
Z alobalu si vytvoříme měšec, do kterého dáme olivový olej, nasekaný tymián s papričkou, hermelín a opět olej s bylinkami a chilli.
Měšec uzavřeme a grilujeme asi 8 minut nejlépe v zavřeném grilu.
Toustový chléb zbavíme tvrdých kůrek, naolejujeme a opečeme na grilu z obou stran. Pozor, pečivo se rádo připaluje, stačí pár sekund a je hotovo.
Hermelín servírujeme v otevřeném měšci s opečeným toustovým chlebem.