Recepty Hlavní jídla Ryby Hlíva ústřičná s mrkvovo-celerovým pyré

Ingredience

300 g hlívy ústřičné

1 větší celer

3 velké mrkve

1 kostka BIO zeleninového bujonu

1 lžíce přepuštěného másla

100 ml rýžového krému na vaření a pečení

sůl

Postup přípravy

1

Celer a mrkev očistíme, nakrájíme na větší kousky a vhodíme do hrnce. Přidáme vodu, zeleninový bujon a vaříme doměkka.

2

Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, přidáme na krájenou hlívu a necháme cca 10 minut restovat. Nakonec vmícháme rýžový krém, osolíme a dusíme dalších cca 5 minut.

3

Jakmile je zelenina uvařená, ponorným mixérem ji rozmixujeme na hladké pyré a případně ještě dosolíme. Podáváme s hlívou a rýžovým krémem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4