Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Hlavní jídla S masem Holandský řízek

Ingredience

500 g mletého masa míchaného
120 g eidamu (v celku)
1 hrst čerstvé petrželky (hladkolisté)
3 vejce
hladká mouka
strouhanka
slunečnicový olej
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Sýr nastrouháme na hrubém struhadle a vmícháme ho do masa.

2

Přidáme jedno vejce a nahrubo nasekanou petržel.

3

Ochutíme solí a pepřem podle vlastní chuti.

4

Maso rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme z nich řízky tlusté asi 1 cm.

5

V hlubokém talíři rozšleháme zbylá vejce, do druhého nasypeme mouku a do třetího strouhanku.

6

Řízky postupně obalujeme v hladké mouce, vejci a strouhance.

7

Pozvolna smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do28.04.2025.
Nakoupit online
15h 51m
t d h m s
Mrkev
1 kg, volný prodej
-32%
24,90
16 90
Mrkev
1 / 2