Recepty Nápoje Nealkoholické Horký pomerančový punč se zázvorem
Ingredience
2 cm dlouhý kousek čerstvého zázvoru
250 ml vody
1 sáček čaje
1 l pomerančového džusu
5 lžic medu
1 pomeranč
Postup přípravy
1
Zázvor oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Pomeranč omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
2
Vodu přivedeme k varu a necháme v ní vylouhovat sáček s čajem. Přilijeme džus, přidáme med a promícháme. Nakonec přidáme ještě plátky zázvoru a necháme chvilku prohřát (2-3 minuty).
3
Do sklenic rozlijeme punč a dozdobíme plátkem pomeranče.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 3 měsíci