Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rozehřejte olej ve velké pánvi, přidejte houby a restujte je tak dlouho, dokud nezhnědnou. Poté je z pánve oddělejte pryč.
Na pánvičku dejte maso, cibuli a celer a restujte společně 4 – 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Následně přidejte mouku a vše důkladně promíchejte. Po chvíli pomalu začněte přidávat za stálého míchání mléko.
Přidejte rýži, bílé víno a opět vše promíchejte. Poté přilijte vývar a sušený tymián a vše povařte 20 minut.
Po uplynutí této doby ochutnejte rýži, zda je již měkká.
Přidejte sůl, pepř, citrónovou šťávu, smetanu ke šlehání, sýr, vařené kuřecí maso a houby. Opět vše důkladně promíchejte a popřípadě ještě osolte a opepřete.
Pokud se vám bude zdát polévka příliš hustá, můžete přidat ještě trochu mléka.