Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Čerstvé houby pečlivě očistíme a nakrájíme na drobno. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na drobno.
Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Na másle osmažíme cibuli a slaninu. Jakmile má slanina pěknou barvu, přidáme houby, které promícháme a dusíme je do měkka.
Houbovou směs ochutíme lisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem. Odstavíme a necháme vychladnout.
Houbovou směs rozmačkáme v misce vidličkou, aby byla ještě jemnější. Poté ji smícháme s vajíčkem, moukou, strouhankou a vypracujeme karbanátky.
Na rozpáleném oleji smažíme karbanátky dozlatova. Hotové karbanátky odložíme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného tuku.