Houbové rizoto s kuřecími nudličkami
2 kuřecí stehna
1 smetana ke šlehání
250 g rýže
500 g žampionů
másla
sůl
olej
pepř
sojová omáčka Tamari
Na pánvi si rozpustíme máslo, přidáme nahrubo nakrájené žampióny a necháme 5-10 minut (záleží na druhu žampiónů) pracovat, dokud nezměknou a lehce neosmahnou.
Mezitím si nakrájíme kuřecí prsa na tenké nudličky, osolíme, opepříme a zlehka zakapeme sójovou omáčkou (maso je pak křehčí a šťavnatější). Maso pak osmahneme na oleji, dokud se pořádně nezatáhne.
Jakmile máme hotové žampióny, přidáme k nim již uvařenou rýži, pořádně promícháme a za mírného plamene vmícháme do směsi smetanu. Když máme hotovo, stačí jen přidat kuřecí nudličky a můžeme servírovat.
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.