Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Večer předem namočíme houby do vody. Druhý den houby scedíme.
Kroupy uvaříme v osolené vodě. Lámanka se vaří cca 10 minut.
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na malé kousky a slaninu na kostičky.
Do rozehřáté, opravdu velké pánve nebo velkého hrnce, vhodíme slaninu, cibuli a česnek a na středně silném plameni restujeme. Slanina by se měla vyškvařit, cibule s česnekem zesklovatět.
Do pánve přidáme houby a ještě chvíli restujeme.
Do pánve přidáme uvařené kroupy, pořádně vše promícháme. Podle chuti dosolíme a dopepříme a přidáme majoránku, podle chuti.
Při servírování posypeme nastrouhaným sýrem parmazánového typu (Grana Padano).