Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí koláč s jahodovo-kečupovým krémem

Ingredience

250 g mletého hovězího masa
250 g jahod
2 balení cereální sušenky
4 lžíce kečupu
1 smetana ke šlehání
čokoládová poleva
cibule
olivový olej
celý kmín
gumové medvídci

Postup přípravy

1

Nakrájejte cibuli na malé kousky. Nalijte olivový olej na velkou pánev a osmažte dozlatova. Přidejte mleté hovězí a pokračujte ve smažení dalších 15 minut, dokud nebude maso hotové.

2

V nové míse si připravte krém. Přidejte 4 velké lžíce kečupu, šlehačku a čokoládový krém. Vše pečlivě promíchejte.

3

Vyskládejte jeden balíček sušenek na pečící formu. Na ně přidejte osmažené maso s cibulí. Vyskládejte další vrstvu sušenek a na ni přidejte omyté a nakrájené jahody. Na závěr na koláč naneste kečupový krém.

4

Ozdobte kmínem, gumovými medvídky a podávejte přesně 1. dubna!

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3