Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nakrájíme cibuli na drobno a orestujeme na sádle do zlatova. Přidáme pokrájené maso a společně restujeme do zahnědnutí cibulky (bacha na spálení).Lehce podlijeme vodou (vývarem) a znovu restujeme-takto to uděláme asi 3x.(vznikne krásně tmavý sos).
Pak přidáme mletý pepř,mletou papriku,česnek a opatrně zarestujeme s masem.Dolijeme vývar a maso dusíme do změknutí.
Když je maso téměř měkké, přidáme pokrájené papriky na proužky a mražený hrášek,špetku majoránky.Necháme ještě chvilku společně vařit, aby papriky byly měkoučké. Pak omáčku zahustíme strouhaným starým chlebem nebo moukou-záleží na vás.Provaříme a můžeme podávat.My máme rádi k tomu knedlíky.