Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Líčka osolíme a opepříme. Na oleji nebo sádle je zprudka opečeme z obou stran, přidáme sušené houby, šalvěj, zelený pepř a nejprve zalijeme octem balsamico. Necháme vypařit, poté podlijeme pivem nebo vínem a opět necháme skoro odpařit. Nakonec zalijeme vývarem cca 2 cm nad maso a přiklopené dusíme doměkka.
Podle potřeby podléváme vývarem. Nakonec zahustíme máslem prohněteným s hladkou moukou. Dochutíme.
Nastavovanou kaši připravíme následovně. Krupky a brambory uvaříme zvlášť v osolené vodě. Krupky propláchneme. Na másle orestujeme nakrájenou cibuli, nakonec přidáme drcený česnek a majoránku a necháme rozvonět. Z brambor připravíme klasickou kaši, přidáme krupky a cibulovou směs. Důkladně promícháme.