Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: K hovězím líčkům se výborně hodí šťouchané brambory.
TIP 2: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
V pánvi rozehřejeme olej a máslo. Na něm orestujeme mrkev pokrájenou na půlkolečka. Po deseti minutách přidáme nadrobno nakrájenou cibuli.
Na pánev přidáme pokrájené maso na větší kousky a česnek nakrájený na plátky, krátce orestujeme, opepříme, osolíme, přidáme majoránku a zalijeme červeným vínem. Necháme odpařit a zalijeme vývarem.
Líčka i se sosem přendáme do pekáčku, přidáme pokrájené žampiony, přiklopíme pokličkou a pečeme při 140 °C 180 minut.