Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí maso s pomeranči
Ingredience
500 g hovězího masa
dužina z 1/2 pomeranče nakrájená na kousky
2 stroužky česneku
kousek zázvoru
250 ml hovězího vývaru (nebo vody)
2 lžíce sójové omáčky
šťávy z pomeranče
1 lžíce džem (pomerančový)
½ malé chilli papričky
1 hřebíček
Postup přípravy
1
Maso nakrájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném oleji ze všech stran.
2
Přidáme zázvor a pořádně rozmačkaný česnek a osmažíme.
3
Zalijeme sójovou omáčkou, šťávou z pomeranče, ovoníme hřebíčkem a necháme prohřát.
4
Přidáme pomerančový džem, vývar a několik minut vaříme na nižší teplotu.
5
Poté přidáme dužinu z pomeranče a pořádně promícháme.
6
Podáváme s rýží nebo s rýžovými nudlemi.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4