Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí maso s pomeranči

Ingredience

500 g hovězího masa

dužina z 1/2 pomeranče nakrájená na kousky

2 stroužky česneku

kousek zázvoru

250 ml hovězího vývaru (nebo vody)

2 lžíce sójové omáčky

šťávy z pomeranče

1 lžíce džem (pomerančový)

½ malé chilli papričky

1 hřebíček

Postup přípravy

1

Maso nakrájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném oleji ze všech stran.

2

Přidáme zázvor a pořádně rozmačkaný česnek a osmažíme.

3

Zalijeme sójovou omáčkou, šťávou z pomeranče, ovoníme hřebíčkem a necháme prohřát.

4

Přidáme pomerančový džem, vývar a několik minut vaříme na nižší teplotu.

5

Poté přidáme dužinu z pomeranče a pořádně promícháme.

6

Podáváme s rýží nebo s rýžovými nudlemi.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4