Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí plátky se zelenými fazolkami a slaninou

Ingredience

300 g zelených fazolek

200 g hovězích plátků

olivový olej

sůl, pepř

1 cibule

100 g slaniny

1 lžíce mouky

voda

1 lžíce sójové omáčky

1 stroužek česneku

Postup přípravy

1

Fazolky omyjte, nakrájejte je na 5 - 7 cm kousky a uvařte je ve slané vodě. Po uvaření vodu slijte.

2

Na trošce oleje osmažte cibulku nakrájenou na jemno, přidejte hovězí maso nakrájené na kostičky a plátky slaniny. Zalijte vodou, vmíchejte mouku a nechte vařit, dokud se voda neodpaří.

3

Po změknutí masa přidejte do směsi zelené fazolky, sójovou omáčku, sůl a prolisovaný česnek. Pořádně promíchejte a pak směs na prudko opékejte.

4

Podávejte s rýží.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4