Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Hovězí roštěnky podávejte s rýží či s houskovým knedlíkem.
Hovězí roštěnou nakrájíme na plátky, ty naklepeme a nakrojíme. Osolíme je, opepříme a potřeme z obou stran hořčicí.
Cibule pokrájíme nadrobno a necháme je zesklovatět v pánvi s rozpáleným olejem. Dáme na ní plátky roštěnky, ty opečeme z obou stran, zalijeme vývarem a přiklopíme.
Po 30 minutách přidáme pokrájené žampiony a dusíme pod pokličkou ještě dalších 30 minut.
Do trošky vody přidáme mouku, pořádně promícháme, aby tam nebyla ani jedna hrudka a za stálého míchání vlijeme do omáčky. Necháme ještě 10 minut provařit.