Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí svíčková na pepři s restovanými bramborami a zelenými fazolkami
Ingredience
800 g hovězí svíčkové (Maso Planá)
4 lžíce olivového oleje
200 g zelených fazolek
600 g brambor typu A
4 jarní cibulky
rozmarýn rozmarýn
špetka soli
špetka pepře
Postup přípravy
1
Hovězí svíčkovou nakrájejte na 8 plátků o síle 3 cm a naklepejte je hřbetem ruky.
2
Připravte si směs z olivového oleje, pepře a soli. Nechte v ní maso marinovat minimálně 1 hodinu, ideálně přes noc.
3
Maso grilujte na rozpáleném grilu, každou stranu 3 minuty.
4
Cibulku a brambory nakrájejte na kolečka a orestujte na oleji.
5
Přidejte fazolové lusky, rozmarýn, sůl a pepř. Restujte do změknutí, asi 15 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 22. 5. od 8:00 do 28. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4