Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí svíčková na pepři s restovanými bramborami a zelenými fazolkami

Ingredience

800 g hovězí svíčkové (Maso Planá)

4 lžíce olivového oleje

200 g zelených fazolek

600 g brambor typu A

4 jarní cibulky

rozmarýn rozmarýn

špetka soli

špetka pepře

Postup přípravy

1

Hovězí svíčkovou nakrájejte na 8 plátků o síle 3 cm a naklepejte je hřbetem ruky.

2

Připravte si směs z olivového oleje, pepře a soli. Nechte v ní maso marinovat minimálně 1 hodinu, ideálně přes noc.

3

Maso grilujte na rozpáleném grilu, každou stranu 3 minuty.

4

Cibulku a brambory nakrájejte na kolečka a orestujte na oleji.

5

Přidejte fazolové lusky, rozmarýn, sůl a pepř. Restujte do změknutí, asi 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 27. 5. od 8:00 do 2. 6. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2020/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8