Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hovězí maso očistíme, osolíme a opepříme. Na rozpálené pánvi jej zprudka osmažíme z obou stran.
Hotové plátky zabalíme do alobalu a dáme do předehřáté trouby, abychom udrželi maso teplé.
Cibulku nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji, který nám zůstal po masu. Přidáme na plátky nakrájenou mrkev a lehce osmažíme.
Přidáme drcený česnek a podlijeme vínem. Necháme lehce provařit a přidáme hovězí vývar.
Omáčku vaříme tak dlouho, dokud nám nezůstane asi polovina a dokud není mrkev měkká. Přidáme tymián, sůl, pepř a máslo na zjemnění.
Hotovou omáčku rozmixujeme tyčovým mixérem. Hotové maso podáváme s trochou omáčky a oblíbenou přílohou.