Recepty Polévky Hovězí vývar

Ingredience

2 kg hovězího masa (masová kost, morková kost, hrudní, přední)

2 mrkve

1 celer

2 petržele

1 menší pórek

velkolistá petržel

1 cibule

3 stroužky česneku

1 rajče

tymián

3 kuličky nového koření

6 kuliček pepře

špetka soli

2 bobkové listy

Postup přípravy

1

Maso omyjte pod studenou vodou a dejte na 10 minut péct do trouby rozehřáté na 200 °C.

2

Poté maso vyjměte a znovu opláchněte pod studenou vodou. Odstraníte tím přebytečné bílkoviny.

3

Vložte maso do hrnce a zalijte ho vodou nad okraj. Dejte vařit.

4

Jakmile přijde voda k varu, sesbírejte pěnu z hladiny.

5

Přidejte na větší kousky nakrájenou zeleninu, cibuli, česnek, velkolistou petržel, rajče, tymián, nové koření, pepř, sůl a bobkový list.

6

Vařte na mírném plameni alespoň 3 hodiny. Pak se dá vývar redukovat až k bujonu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 26. 2. od 8:00 do 3. 3. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/53_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8