Recepty Polévky Hovězí vývar
Ingredience
2 kg hovězího masa (masová kost, morková kost, hrudní, přední)
2 mrkve
1 celer
2 petržele
1 menší pórek
velkolistá petržel
1 cibule
3 stroužky česneku
1 rajče
tymián
3 kuličky nového koření
6 kuliček pepře
špetka soli
2 bobkové listy
Postup přípravy
1
Maso omyjte pod studenou vodou a dejte na 10 minut péct do trouby rozehřáté na 200 °C.
2
Poté maso vyjměte a znovu opláchněte pod studenou vodou. Odstraníte tím přebytečné bílkoviny.
3
Vložte maso do hrnce a zalijte ho vodou nad okraj. Dejte vařit.
4
Jakmile přijde voda k varu, sesbírejte pěnu z hladiny.
5
Přidejte na větší kousky nakrájenou zeleninu, cibuli, česnek, velkolistou petržel, rajče, tymián, nové koření, pepř, sůl a bobkový list.
6
Vařte na mírném plameni alespoň 3 hodiny. Pak se dá vývar redukovat až k bujonu.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4