Recepty Předkrmy Studené Hranolky zeleninky s bylinkovým dipem

Ingredience

1 salátová okurka

1 mrkev

1 červená paprika

200 g lučiny

150 ml bílého jogurtu

1 lžíce citronové šťávy

2 lžíce jemně nasekaných bylinek

sůl

pepř

Popis

TIP: Do dipu si můžete ještě přimíchat na jemno nastrouhaný eidam.

Postup přípravy

1

Lučinu si utřeme s bílým jogurtem. Přidáme citronovou šťávu a bylinky. Osolíme a opepříme.

2

Zeleninu si očistíme a pokrájíme ji na hranolky. Podáváme s bylinkovým dipem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4