Recepty Polévky Hrášková polévka s grilovanou kukuřicí a toastovým chlebem

Ingredience

2 lžíce olivového oleje

1 cibule

2 až 3 stroužky česneku

400 g mraženého hrášku

1 l kuřecího vývaru

2 předvařené kukuřice

8 plátků toastového chleba

Popis

Nasekané chilli papričky dodají polévce pikantní chuť.

Postup přípravy

1

Uvařte hráškovou polévku: V hrnci na oleji orestujte nasekanou cibuli a česnek, přidejte mražený hrášek, krátce poduste a poté zalijte vývarem.

2

Vařte do měkka, asi 7 minut.

3

Hráškovou směs rozmixujte a dochuťte solí a pepřem.

4

Podávejte s kousky grilované kukuřice a s grilovaným toastovým chlebem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4