Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V hrnci na oleji orestujeme nakrájenou cibulku s česnekem dozlatova. Přidáme bramboru pokrájenou na malé kostičky a vývar. Přivedeme k varu a povaříme 10 minut doměkka.
Přidáme hrášek a petrželku, přiklopíme a necháme 3 minuty pobublával. Vhodíme mátu a polévku promixujte tyčovým mixérem. Vmícháme smetanu a dochutíme solí a mletým pepřem.
Pokud je polévka příliš hustá, můžeme ji ještě zředit vodou a zahřejeme ji, ať se všechny suroviny společně promíchají. Podáváme ji ozdobenou lístky máty a čerstvě mletým pepřem.