Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Na rozpálené pánvi cibuli lehce osmažíme.
Jakmile nám cibule zesklovatí, přidáme rajčatový protlak a přivedeme k varu.
Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě. Těstoviny vaříme podle návodu na obalu.
Vroucí omáčku ochutíme na jemno nakrájenou čerstvou bazalkou, tymiánem, oreganem a lisovaným česnekem.
Podle chuti přidáme cukr, aby byla omáčka nasládlá. Omáčku lehce osolíme a opepříme a ještě krátce povaříme.
Hotové těstoviny přecedíme a smícháme s omáčkou. Nakonec omáčku ochutíme strouhaným parmazánem.