Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Koprovou omáčku podáváme s vařeným vejcem a knedlíky, Skvěle chutná i s hovězím masem nebo bramborami.
TIP 2: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
V hrnci si rozehřejeme máslo, zasypeme moukou a mícháme, dokud nevznikne hladká jíška.
Přilijeme vývar, smetanu na vaření a mléko. Mícháme a asi 10 minut provaříme.
Dochutíme cukrem a citronovou šťávou. Přidáme nasekaný kopr a promícháme.
Osolíme, opepříme a můžeme servírovat.