Recepty Polévky Hustá obědová polévka s hovězím masem a kořenovou zeleninou

Ingredience

400 g hovězí polévkové směsi

1 cibule

2 stroužky česneku

4 mrkve

2 petržele

1 řepa

sůl

celý pepř

bobkový list

olivový olej

petrželka

Postup přípravy

1

V hlubokém hrnci na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme na kousky nakrájené hovězí a krátce orestujeme. Poté zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme nakrájenou mrkev, petržel a řepu. Dochutíme celým pepřem, špetkou soli a bobkovým listem.

2

Vaříme na mírném plameni 45 minut.

3

Podáváme s petrželkou a čerstvým chlebem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4