Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Prosciutto necháme v obchodě nakrájet na pěkné, silnější plátky. Pokud vezmeme průhledné, moc kvalitní rolky z nich neuděláme. Budou se přinejlepším rozpadat a tvořit se v nich nežádoucí praskliny nebo otvory.
Vezmeme plátky prosciutta a rozprostřeme doprostřed ricottu (ev. smíchanou s kousky rukoly nakrájené najemno).
Zabalíme do kulaté rolky.
Můžeme podávat posypané rukolou.
Rolky je také dobře nakrájet na menší kousky. Záleží čím je plníme. U rolky s kozím sýrem se například vyplatí udělat menší 1-2 cm kolečka. To samé by se dalo aplikovat třeba i na náplň z ricotty. Vyzkoušení necháme na vás :-)