Recepty Hlavní jídla Ryby Italské krevetové rizoto podle šéfkuchaře
Ingredience
10 velkých předvařených krevet
200 g risotto rýže
2,5 litru vývaru
1 dcl suchého bílého vína
100 g parmazánu
50 g másla
1 šalotka
1 stroužek česneku
svazek petrželové natě
olivový olej
sůl
pepř
Postup přípravy
1
Připravíme si rýži na rizoto: na olivovém oleji orestujeme nasekanou šalotku, rozmáčklý stroužek česneku. Přidáme rizoto rýži a orestujeme do sklovata. Zalijeme vínem a za stálého míchání víno vyvaříme. Po naběračkách přiléváme horký zeleninový vývar a neustále mícháme. takto postupujeme dokud není rýže měkká.
2
Do připravené horké rýže vmícháme najemno nastrouhaný parmezán a necháme pod utěrkou odstát asi 10 minut.
3
Poté přimícháme vychlazené máslo, dochutíme solí a mletým pepřem.
4
Oloupané předvařené krevety nakrájíme a vmícháme do rýže.
5
Posypeme petrželí, promícháme a zalijeme olivovým olejem.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 15. 5. od 8:00 do 21. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/12_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4