Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Z másla, cukru, žloutků, hladké mouky a citronové kůry uděláme těsto a dáme do lednice odpočinout. Jablka necháme podusit s hřebíčkem a skořicí a 5 dkg cukru (podle kyselosti jablek). Na pečící papír si nakreslíme kruh o průměru 20 cm, papír obrátime na plech. Těsto rozdělíme na dva díly a z každého uděláme placku na předkreslený kruh. Upečeme do růžova. Po upečení spojíme kruhy dušenými jablky, horní vrstva jsou jablka. Ušleháme sníh ze dvou bílků a 10 dkg cukru do tuha. Sněhem potřeme celý povrch dortu a posypeme sekanými oříšky. Dáme zapéct do trouby na 185 stupňů 20 minut do růžova, až je povrch trochu zatvrdlý.